Cuina: Esclata-sangs amb sobrassada

Ingredients: Una llesca de pa per persona. Un esclata-sang o dos per llesca. Mitja cullerada sopera per esclata-sang, de sobrassada. Tres alls laminats, oli de oliva, sal, un manadet de fonoll, i mel.

Procés: Es posa un poc de sal i d’oli en els esclata-sangs, se posen dins una pella a foc lent i es deixen coure un poc juntament amb els alls; es treuen i amb l’oli que han fet es fregeix un minut la sobrassada, i se posa per damunt l’esclata-sang. D’altra banda es torra el pa, procurant que quedi dauradet. Desprès es piquen, dins un morter, els alls laminats i el fonoll i es posa per damunt la sobrassada. Es tornen posar es esclata-sangs dins la pella i quant la sobrassada es comença a fondre, s’hi posa una culleradeta, de les de cafè, de mel per damunt aquests esclata-sangs. Es te un minut al foc, es posen damunt es pa, i també s’hi escampa el suquet de la pella. Com diuen en Tomeu i en Toni, això es mel!; i no crec que sigui mal-sa. Alà idò, bon profit i bon Nadal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada