Països Catalans

Primer tancaren les emissores de ràdio i televisió que només emetien en català; després suprimirien les ajudes a les entitats situades clarament a favor de la llengua; més tard eliminaren l’obligació de saber català per accedir a una plaça a l’administració; darrerament han aprovat la llei de Símbols, per evitar que en els establiments públics –sobretot a les escoles i instituts- s’hi poguessin penjar les quatre barres; fa poc aprovaren el TIL, no perquè els alumnes aprenguessin més bé l’anglès, sinó per reduir les hores de català; ara han aprovat que els Països Catalans no existeixen, negant una història i una cultura que ve dels temps del Rei en Jaume…

Quina serà la pròxima passa? Que el mallorquí no és català? Que no podem veure TV3?

4 comentaris a “Països Catalans

 1. Si per ells fos ja ho haurien prohibit tot.
  Però Josep també hem de ser realistes, els nostres polítics són el reflex de la nostra societat, la qual cosa diu molt poc a favor nostre.
  La culpa la tenim tots nosaltres i tots nosaltres tenim a les nostres mans el canviar les coses. Al principat ja s’han posat en marxa i si nosaltres volem mantenir la nostra cultura a les illes, haurem de seguir el mateix camí que ells. En cas contrari la nostra cultura serà exterminada.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Estem governats per l’extrema dreta. No estan avergonyits de res. No ens han de sorprendre aquestes decisions perque hem retrocedit 50 anys de cop, i espera que això no ha acabat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada