Festes de Nadal a Son Carrió

A Son Carrió també hem donat el sus a les festes de nadal, aquí en teniu un petit tast del que hem fet fins ara. Els joves, amb la monitora Bàrbara Febrer feren un taller de decoració per a decorar el carrer Major. Els nins també gaudiren dels contes a la biblioteca. La tercera edat també va celebrar el ja tradicional dinar de matances del mes de desembre amb molta participació.

Els tallers de centres nadalencs a càrrec de Bàrbara Febrer i Maria Antònia Gomila, així com el taller de cuina, “bocinades de nadal” a càrrec de Gabriel Nebot, xef de Son Penya també foren un èxit.

El Centre de dia no podia esser menys, i també va celebrar la festa de Nadal amb una bona xocolata amb ensaïmada pels familiars, que pogueren gaudir de la decoració realitzada pels usuaris i l’exposició “jo record” d’objectes antics. L’Art i musses ha començat amb bon peu i encara queda el proper divendres dia 27 per a fer la ruta pels quatre bars, hi quedau convidats, però abans pensau que a les 19’30 hores al 1r pis de ca ses monges no us podeu perdre la projecció del documental “a vegades somiam” sobre APROSCOM a càrrec de Pau Quina i Rafel Gómez. Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

El mercadet de nadal de l’APIMA s’ha passat al dissabte, dia 28 a les 20 hores, degut al mal temps, i després del reis ja s’hauran acabat les festes, però no cal passar ànsia, després arriba SANT ANTONI!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada