Festes de Nadal a Son Carrió

A Son Carrió també hem donat el sus a les festes de nadal, aquí en teniu un petit tast del que hem fet fins ara. Els joves, amb la monitora Bàrbara Febrer feren un taller de decoració per a decorar el carrer Major. Els nins també gaudiren dels contes a la biblioteca. La tercera edat també va celebrar el ja tradicional dinar de matances del mes de desembre amb molta participació.

Els tallers de centres nadalencs a càrrec de Bàrbara Febrer i Maria Antònia Gomila, així com el taller de cuina, “bocinades de nadal” a càrrec de Gabriel Nebot, xef de Son Penya també foren un èxit.

El Centre de dia no podia esser menys, i també va celebrar la festa de Nadal amb una bona xocolata amb ensaïmada pels familiars, que pogueren gaudir de la decoració realitzada pels usuaris i l’exposició “jo record” d’objectes antics. L’Art i musses ha començat amb bon peu i encara queda el proper divendres dia 27 per a fer la ruta pels quatre bars, hi quedau convidats, però abans pensau que a les 19’30 hores al 1r pis de ca ses monges no us podeu perdre la projecció del documental “a vegades somiam” sobre APROSCOM a càrrec de Pau Quina i Rafel Gómez. Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

El mercadet de nadal de l’APIMA s’ha passat al dissabte, dia 28 a les 20 hores, degut al mal temps, i després del reis ja s’hauran acabat les festes, però no cal passar ànsia, després arriba SANT ANTONI!

Deixa un comentari