Fotografies antigues

Aquesta setmana public l’estampa escolar que em faltava de madò Bel Ballester . Si a la darrera entrega posava l’aula femenina de l’escola pública de Sant Llorenç de l’any 1902, aquest pic toca el torn als nins, que en la mateixa data posaven envoltant el quadre de qui devia comandar en aquell temps. Ben al centre, protegint el retrat hi ha el mestre, que era el senyor Joan des Camps. Entre els alumnes podem distingir n’Esteve Ballester (que era el pare, precisament, de Bel Ballester), en Tomeu Llinàs, en Pep Melis, el pare nde a Busca, el pare de na Tomassa, el pare d’en Jaume Figuera… i molts més.

 

Na Catalina de sa Torre també m’ha fet arribar una fotografia en la qual podem observar la seva família a Cala Millor, davant Los Toros, l’any 1946. D’esquerra a dreta hi ha: en Joan, na Catalina i na Bet (tots de sa Torre).

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada