Prèvia: fase d’ascens a tercera Alaró-Cardassar

El proper diumenge, a les 18.00, el Cardassar es desplaça al camp de l’Alaró i molt malament ho té per passar l’eliminatoria, ja que en es Moleter empataren a 2. L’Alaró ho té tot a favor: el resultat, l’estadi i les ganes de pujar

El Cardassar se n’anirà fins Alaró amb baixes, havent de superar el 2-2 d’anada, el factor camp i la incertesa de no saber qui serà el president, ni l’entrenador la temporada vinent. S’ha posat un autocar pel que vulgi anar a animar els grocsinegres.

El guanyador d’aquest interessantíssim partit s’enfrontara al guanyador de l’altra eliminatòria, Esporles-Pormany.

Breus

Nadal continua endavant al Roland Garros. Nairo Quintana lidera el Giro. Diumenge es corre la Irontri a Cala Millor. Dia 12 comença el mundial de futbol.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada