La cançó de la setmana

Si estau llegint aquestes línies vol dir que ja som per Barcelona, gaudint del festival de música Primavera Sound. Nine Inch Nails, Caetano Veloso, Arcade Fire, Nacho Vegas… són alguns dels grups que s’hi podran veure. I també els veterans que us present avui: Pixies.

Pixies són un grup nord-americà de rock alternatiu sorgit a la dècada dels 80. Sempre se’ls ha considerat una banda de culte i foren percussors de l’anomenat moviment grunge ja que, com ells,  també eren capaços d’entremesclar renou, distorsió i certa deixadesa amb unes melodies més que atractives i comercials.

Us deix, per ambientar-vos, un dels seu himnes Where is my mind? que precisament va servir per acompanyar les imatges de l’estimable film Fight club  (El club de la lluita, amb Edward Norton i Brad Pitt). La cançó ve acompanyada de la lletra subtitulada (amb la qual, per cert, es van sentir molt identificats els joves dels anys 80-90, l’anomenada generació perduda, que veren  en la cançó la seva desorientació).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.