De substàncies, clatellades i memòria selectiva

Vista l’excitació que demostra al vídeo, no sé si la senyora Ana María Rodríguez (cap de gabinet quan Rafel Bosch fou Conseller d’Educació) havia pres qualque substància estranya el dia en que el grup d’estudiants que ara estan jutjant feren l’asseguda a la Conselleria, però tampoc em queda massa clar que no les prengui durant aquests dies del judici a on diu no recordar la clatellada que va fotre a un dels estudiants.

Després, no contents amb agredir-los, encara denunciaren als estudiants que l’únic que havien fet era una asseguda totalment pacífica.

Amb lo que li falta una mica de pràctica és amb això d’anar de víctima: “Ana María Rodríguez, que actualment ocupa un càrrec d’assessora a la Conselleria d’Hisenda, va insistir que l’agressió li va provocar “lesions físiques i psíquiques”. Pel dany psicològic va haver de requerir sis mesos de tractament; dels cops rebuts, va tardar 20 dies a recuperar-se, va explicar”… Per llogar-hi cadiretes.

El que si sé és que ella, si fa no fa, actua com la resta d’alts càrrecs a la Conselleria d’educació, mentint.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada