Resum de la Cursa Ciclista 2014 de les festes de Sant Llorenç

Aquí teniu el vídeo de l’arribada i

unes imatges de la cursa principal. En tenir els resultats de totes les proves completarem aquest escrit. Si teniu imatges o vídeos de qualsevol esdeveniment i ens les voleu fer arribar, podeu enviar-les a editors@card.cat.


2 comentaris a “Resum de la Cursa Ciclista 2014 de les festes de Sant Llorenç

    • Hi havia dues categories, base i open. Per l’edat jo diria que aquesta és open i de la segona cursa, que supòs devia ser la base, just hi ha la imatge de la sortida. De totes maneres encara no he tengut accés als resultats de la carrera i tot d’una en tenir-los els afegiré a l’escrit.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada