Presentació del llibre “Joan Sanxo Tous (1905-1978)”

Dijous vespre, damunt la biblioteca de Sant Llorenç es presentà el llibre de Josep Cortès Servera, “Joan Sanxo Tous (1905-1978). Vida i obra d’un ideòleg del nacionalisme d’esquerres, publicat per Lleonar Muntaner, editor. a la col·lecció L’Arjau.

Inicià la presentació l’editor de l’obra que agraí a l’autor i al prologuista la seva feina i a l’Ajuntament les facilitats donades per a la presentació del llibre. A continuació, Mateu Morro, que ha prologat l’obra, va disertar sobre la vida i l’obra de Joan Sanxo i emmarcà la seva vida i el seu treball a la Mallorca de preguerra i postguerra civil. Josep Cortès, a continuació glosà la gènesi del llibre i explicà l’estructura del mateix. L’acte havia d’acabar amb unes paraules que pronuncià el batle de Sant Llorenç, però la filla de Joan Sanxo, Núria, va voler donar les gràcies a tots els que havien fet possible la publicació d’aquesta obra que, en paraules seves, ha descobert a la família, un Joan Sanxo diferent al que havien conegut familiarment. Una nutrida representació familiar va ser present a l’acte que suposà un homenatge a aquest llorencí desconegut per molts de nosaltres.

 

3 comentaris a “Presentació del llibre “Joan Sanxo Tous (1905-1978)”

 1. Una paraula més d’en Mateu Morro i m’aixec i me’n vaig .Molt llarg i poc adecuat .Desde quan un pròleg dura tres vegades mes que tots els altres junts?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Jo també vaig trobar que en Morro va estar una mica fora de lloc, però tot són opinions.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada