Nou fitxatge a Card.cat

Na Laura Rodríguez (també coneguda com na Corema, na Chichi… bé la que tots coneixeu de s’VB) ha fitxat per Card.cat per partida doble. Primer com a pont entre nosaltres i l’Ajuntament. Haureu vist que des de fa dies escriu molts dels articles que tenen  a veure amb la Sala (Sa Màniga inclosa). Però la seva col·laboració no acaba aquí, també a partir d’aquesta setmana serà l’encarregada de gestionar el Facebook de la nostra revista. Ja sabeu que els editors actuals som més bé rústics amb això de les xarxes socials i un poc d’aire nou al Facebook no ens vendrà gens malament.De fet, era un dels desafiaments que ens havíem proposat complir en la darrera assamblea.

Res, idò, estau atents a partir d’ara al Facebook que segur que na Laura l’hi sabrà treure  el suc. Sort (i durada) en aquesta nova aventura Laura!!!!

2 comentaris a “Nou fitxatge a Card.cat

  1. Moltes gràcies senyor Presi! Qui hauria dit que estariem aquí quan ballant es twist renegaves de sa meva companyia…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada