De solidaritats i altres herbes

S’atraca Nadal. Temps de fred nadales i bons propòsits. Bufar el foc colgat de les emocions i sentiments sempre resulta sa i profitósPerò seria tant injust com incomplet pensar i creure que els múltiples camins de solidaritat oberts en època nadalenca resulten suficients o poden i han de substituir altres lluites inajornables. La premsa d’avui, per exemple, es fa ressò de l’informe de UNICEF que evidencia que el infants de Balears tenen un alt perill d’exclusió social, i en tot cas, més alt que la mitja de l’Estat. Qui ha de posar remei a aquest desgavell?

De la mateixa manera dies passats la premsa mostrava la reculada de les atencions socials a les persones majors o l’abandó dels edificis escolar, per citar solament alguns exemples…

Solidaritat, sí, però no a càrrec de substituir el reclam de les clamoroses obligacions socials pendents de cobertura

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada