MOLT BÉ ELS JUDOKITAS DEL RENSHINKAN AL FESTIVAL DE NADAL

Molt bé l’organització per part de la Comissió del judo infantil de la Federació en el passat festival de Nadal. Prop de 400 nins i nines, la quasitotalitat dels clubs de Mallorca, quatre tapissos en perfecte funcionament i dos grups de diferents edats van mostrar la part psicomotriu que els més petitons poden desenvolupar en aquesta art marcial.

El club que dirigeix Pep Mascaró va prendre part amb uns 60 joves esportistes més els seus delegats.

El passat diumenge dia 21 les instal·lacions esportives del Germans Escales de Palma van tornar a brillar amb un públic entregat i entusiasmat  veient l’evolució dels seus judokitas.2014-12-21 11.51.372014-12-21 11.24.40

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada