La cançó de la setmana

Mai he estat molt fan ni d’Oasis ni de Blur, a pesar que el seu esplendor coincidís amb la meva adolescència, però si hagués de quedar-me’n algun seria Blur, no tant pel grup en si, sinó que pel cantant, Damon Albarn, el qual en la seva carrera posterior en solitari m’ha demostrat ser bastant més intel·ligent i interesssant que no els germans Gallagher. Per això avui us informaré de què ha fet aquest bon senyor en els darrers anys i us presentaré una cançó del seu darrer disc en solitari.

Just el fet d’haver creat, juntament amb altres companys, el grup virtual Gorillaz, de tant d’èxit (i posat ja a La cançó de la setmana), es mereix tot el nostre respecte. Però és que, a més, ha format part de grups tan interessants com  The Good, the Bad & the Queen i ha  col·laborat amb Amadou et Mariam,  Massive Attack o Fatboy Slim. A part, en solitari ja ha publicat dos àlbums d’estudi amb algunes cançons interessants, com Mr. Tembo, la qual vos present avui i que pertany al seu darrer disc Everyday Robots (2014), publicat no fa gaire mesos. En aquesta cançó (i el disc en general) continua amb el seu estil pop, però apuntalat amb un to més íntim  i altres estils: gospel, música africana…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada