La cançó de la setmana

Sempre he trobat “El dia dels enamorats” (San Valentín que diuen molts) una presa de pèl comercial i per això, ara que ho ha estat, trob idoni posar una cançó “antiromàntica” com la de Mai trobaràs, de Sopa de Cabra. En aquesta ja mítica cançó Gerard Quintana deixa clar a les noies que mai trobaran “el seu príncep blau” (referit a home perfecte que només existeix en les pel·lícules i altres fantasies).

De Sopa de Cabra poca cosa podem afegir que ja no hàgim dit (enllaç), però no està de més recordar-los com un dels grups líders d’aquest gran moviment que va ser el rock català.

Res més, idò, us deix amb la cançó, no sense abans destacar la premonitòria frase que Quintana ja va escriure ençà, a pesar que ell no es referís exactament  a economia:  “Què hi farem si aquest govern no havia previst la teva crisi”. Curiós, no?

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada