Conferència: L’educació Emocional des del punt de vista de la Pedagogia Sistèmica

Ahir horabaixa a les 19:00h. va començar el III cicle de conferències sobre l’educació “Implica’t” a l’Auditòrium Sa Màniga amb un gran èxit.
Unes 110 persones assistiren ahir a la primera ponència presentada per Carles Parellada Enrich, mestre i terapeuta sistèmic de l’equip de formació del Professorat d’Infantil i Primària (ICE Universitat Autònoma de Barcelona)i coordinador del Diplomat de Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt de Barcelona), el qual, d’una manera molt propera i directa, va captivar a tots els assistents explicant la importància de l’educació emocional al llarg de la nostra vida.
Aquest cicle de conferències, dirigit a mestres, professors, pares, mares i públic en general; durarà fins el pròxim 24 de març, i comptarà amb altres professionals com Eduard Ramon, Carme Fleta, Joan Oliver i Rafel Ferragut.

implica't IMG_0298

Un comentari a “Conferència: L’educació Emocional des del punt de vista de la Pedagogia Sistèmica

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada