Conferència: L’educació Emocional des del punt de vista de la Pedagogia Sistèmica

Ahir horabaixa a les 19:00h. va començar el III cicle de conferències sobre l’educació “Implica’t” a l’Auditòrium Sa Màniga amb un gran èxit.
Unes 110 persones assistiren ahir a la primera ponència presentada per Carles Parellada Enrich, mestre i terapeuta sistèmic de l’equip de formació del Professorat d’Infantil i Primària (ICE Universitat Autònoma de Barcelona)i coordinador del Diplomat de Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt de Barcelona), el qual, d’una manera molt propera i directa, va captivar a tots els assistents explicant la importància de l’educació emocional al llarg de la nostra vida.
Aquest cicle de conferències, dirigit a mestres, professors, pares, mares i públic en general; durarà fins el pròxim 24 de març, i comptarà amb altres professionals com Eduard Ramon, Carme Fleta, Joan Oliver i Rafel Ferragut.

implica't IMG_0298

Un pensament a “Conferència: L’educació Emocional des del punt de vista de la Pedagogia Sistèmica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.