Jaume Anglada presenta el seu primer disc en català a Sa Màniga

Jaume Anglada torna als escenari amb nou delicades cançons.
El divendres 20 de març Jaume Anglada presentarà el seu primer disc en català a sa Màniga de Cala Millor (reserves al 971587373). Anglada recorda: “Farà devers quinze anys que vaig escriure la meva primera cançó en català, Cridaré el teu nom. Després a poc a poc en vaig anar escrivint d’altres que vaig guardar en una carpeta a part. Però alguna cosa es va agitar en el meu interior a compondre les claus del meu propi món. I a partir d’aquí surten idees que em fan escriure d’una forma diferent, amb un punt naïf, més innocent”.
Hem tingut l’ocasió d’entrevistar l’artista:
Després d’un camí recorregut com el teu, ens diries un moment que t’hagi marcat com a artista?
El principi de tot. Veure’m en un estudi enregistrant les meves cançons per primera vegada. Això ho tinc ben guardat en el meu cor i en el meu cap.
El teu lloc preferit per tocar?
Els teatres; m’encanten els teatres, i ara tinc l’oportunitat de cantar per primera vegada a l’Auditori Sa Màniga.
Què vols transmetre als teus fans i seguidors amb aquest nou treball?
Sinceritat; és un disc sincer i amb l’única pretensió d’escoltar i sentir cançons fetes des del cor.
Què es trobaran els espectadors de Sa Màniga?
Una veu i una guitarra que no vol dir mentides.

Cartell Jaume Anglada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada