IRON CULTURE

Entre tanta marató, curses, carreres i programes màgics per estar en forma, l’ELEFANT VERD ha pensat que no estaria de més donar canya al disseny, a la gastronomia, als vins, als dibuixos, als llibres, a tenir una bona conversa…amb aquest propòsit presentam la primera edició de IRON CULTURE que celebrarem els dies 26-27 i 28 de març a l’Elefant Verd.

Us deixam un petit resum del programa i aprofitam per convidar-vos a tots i totes a passar tres dies una mica diferents. Per un millor funcionament de les activitats us pregam confirmar assistència ja que les places són limitades (per una simple qüestió d’espai).

  • DIJOUS dia 26, 19:30h, inauguració i presentació de NUA, una línia de mobiliari de gran qualitat, de formes sencilles i delicades, creada íntegrament a Mallorca i ideada per Catalina Forteza i Joan Lliteras. Comptarem amb la presència dels creadors que ens explicaran de primera mà el seu producte. Es servirà una copa

  • DIVENDRES, dia 27. 20:00h TASTA VINS ecològics i biodinàmica. A càrrec de Xisca Ramon. Servirem una tapeta amb cada vi. Places limitades. 15 euros. Cal confirmar assistència

  • DISSABTE, dia 28. 20:00h TAST DE GINTONICS a càrrec de Jaume Riera. Servirem una tapeta amb cada gintonic. Places limitades. 15 euros. Cal confirmar assistència

Més informació: lelefantverd@gmail.com. tlfn:600541778.

Benvinguts!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada