La cançó de la setmana

Abans de començar el juliol amb el nostre especial de “rareses i col·laboracions” vull aprofitar el que queda de juny per animar al futur teatre Rigal o la mateixa Màniga a dur una sèrie de grups emergents, plens de qualitat i que podrien estar dins de les seves possibilitats. En poques paraules, jugaré a fer de promotor (això sí, jo sense comissions) i donaré a conèixer una sèrie de grups “buenos, bonitos y baratos”, per si algú em vol fer cas i els vol dur en concert.

Començam amb una artista recent apareguda, Alidé Sans, de només 22 anys, i que canta en aranès, amb tot el que això suposa (recordem que és una llengua en seriós perill).

Aquesta artista acaba d’editar el seu primer disc, Eth Paradís ei en tu, i li augur un gran futur. Combina folk i cançó de cantautora amb ritmes més moderns com el hip hop o la rumba. La vaig descobrir al programa Discópolis, de Radio 3, i us recomano seguir-la.

La cançó que us present, Esperança,  és la més hip hopera del seu repertori i, a part d’un bon ritme, té un clar missatge contra el maltractament a les dones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada