Cloenda del taller de memòria i habilitats socials 2014-2015

Com cada any, en arribar la caloreta quasi totes les activitats se van acabant. El taller de Memòria , inclòs dins el programa “Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials” que organitza l’ IMAS (Institut Mallorquí d’ Afers Socials) juntament amb l’ Ajuntament de Sant Llorenç, aquets dimecres va finalitzar després de 7 mesos de haver començat.

Ja fa un bon grapat d’anys que la gent del municipi té l’oportunitat, durant els mesos d’hivern de poder assistir a aquestes sessions, de periodicitat setmanal i d’una hora de durada.

Tant a sant Llorenç com a son Carrió, hi ha un bon grup de persones que hi assisteixen i de veritat, és una oportunitat de que la gent gran aprengui a envellir de manera digna, escoltant, recordant i exercint la memòria mitjançant els exercicis d’estimulació cognitiva. També l’assistència a aquests tallers implica que millorin les relaciones socials entre els mateixos veïnats del municipi, i també la pròpia salut mental.

Ara ja fa quatre anys que dirigeix aquest taller na Catalina Garcia Gari, Treballadora Social del IMAS. Persona afable, discreta, educada, simpàtica, pacient, respectuosa, treballadora, i sobre tot el que es diu “molt bona gent”, de fet tots els seus alumnes n’estan alabats.

Aquest any la cloenda, tocava fer-la a Sant Llorenç, se van alternant, un any a son Carrió i l’altra a Sant Llorenç. Dimecres 3 de juny, a les 10:30, es varen reunir a la biblioteca de sant Llorenç, que és a on s’ha fet sempre aquest taller, els dos grups. Varem comptar amb l’assistència de la Regidora de Benestar Social, Maria Galmés que va lliurar els diplomes a cada un dels participants. Prèviament els va agrair la participació i els va convidar i engrescar perquè l’any vinent es tornessin apuntar.

Bon estiu a tots, i fins el proper curs!!!

20150603_103110 20150603_104140

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada