Nova APP per incidències disponible

El passat divendres 5 de juny a les 19.30h, a la biblioteca de Sant Llorenç va tenir lloc la presentació de la nova APP: Incidencias Sant Llorenç

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha posat en marxa una nova aplicació mòvil (APP) que permet establir un nou canal de participació amb els ciutadans. Es tracta d’una via addicional a les ja existents de manera que els ciutadans puguin fer arribar a l’Ajuntament reclamacions i/o incidències que hagin detectat en el poble, d’una manera senzilla i accessible, gràcies a la tecnologia mòvil.
D’aquesta manera s’ofereix a la ciutadania la possibilitat de comunicar fàcilment incidències referents a neteja viària, residus, mobiliari urbà, parcs i jardins, platges, entre d’altres, indicant per a cada una d’elles diferents aspectes com la seva tipologia, coordenades geogràfiques de localització, fotografies i la descripció de la incidència i o comentaris.L’idioma s’activarà amb el mateix llenguatge que l’usuari tengui instal·lat en el dispositiu mòvil. D’aquesta manera, es pretén que els turistes també tenguin la possibilitat de fer arribar a l’Ajuntament les seves queixes i reclamacions de manera àgil i dinàmica.Ja la podeu descarregar de GooglePlay i pròximament a AppStore.

Enllaç a la APP

També es poden tramitar les incidències a través de la web:

http://incidencies.santllorencmediambient.es 

app3 app app2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.