Què en trobau?

Què trobau de les negociacions electorals arreu de les Illes?. Pensau que és just i/o ètic que el 3r i/o 4t partit més votat a un lloc demanin la batlia o la presidència d’una institució fent ús del que es coneix com a pinça electoral?

3 comentaris a “Què en trobau?

 1. Jo no crec que ho entengui gaire la gent a això i no crec que sigui massa bon senyal que una gent que han d”anar 4 anys junts i s’han d’entendre i formar govern, ja mostrin desavinences abans d’entrar, la confiança mutua ja estarà esgotada absns de començar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
  • Tot això obre un gran debat. El moviment assambleari està molt bé per algunes coses (transparència, tria de líder, haver de donar raons davant la gent….) però per altres no tant (poc àgil, i s’està demostrant ara; i hi broten massa les passions, com bé va quedar demostrat a la darrera assemblea de Som Palma i com bé ja avisaren els intelectuals modernistes).
   Dit això no entenc q estiguin d’acord en un 95 per cent del programa (o això han dit) i no puguin formar govern. Com sempre interessos electoralistes al davant més que un projecte en comú q parrix q comparteixen. Per això señores repetesc q no em faré mai polític. No compartesc les seves regles del joc.

   I per allà d,açà ens surt da filigrana d’en Bauzá (n,hi ha que no n,aprenen ni amb una estocada electoral) i diu que els inversors han marxat quan han previst un possible govern d’esquerres. Deixam de votar idò bauzá i permetem que ells ens muntin el govern? Vaja visió de la democràcia…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: -2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada