El dissabte 13 de juny, processó del Corpus Cristi a S’Illot

Per primer cop en la història de S’Illot, i concretament el dissabte dia 13 de juny, se celebrarà la Processó del “Corpus Cristí”.
El dinàmic rector de, sa Coma, Cala Millor, i S’Illot, Fra Pere Vallespir, ens ha informat que la celebració Eucarística serà a les 18 hores, per després iniciar amb el Santíssim Sagrament la processó, que des de l’església partirà cap als carrers Romaní, Llop, Avinguda dels Pins en direcció cap al mar, i allà (al costat de les pistes de petanca) tindrà lloc la benedicció dels quatre punts cardinals. En aquesta celebració estan convidats tots els nins i nines que hagin celebrat la seva Primera Comunió, els quals podran lluir novament els seus vestits de comunió, també estan convidats tots els nins i nines de la catequesi.
Convidada que es fa extensiva a tots els nins i nines de les diferents parròquies del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar i dels voltants.

Fra Pere Vallespir, amb el grup de catequesis de sa Coma
Fotos festa catequesis 11-05-2015 004

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada