Celebrat a l’Església Nova de Son Servera el 23è festival de Bandes de Música

El passat dissabte, dia 11 de juliol es va celebrar a l’Església Nova de Son Servera la 23è edició del festival de Bandes de Música, amb la participació de les bandes de Sa Pobla, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.
Va presidir el Festival la regidora de Cultura de Son Servera Maria Arenas, l’expresident de la banda serverina aquests passats quatre anys, Arnau Serra, i el vicepresident de la federació de Bandes de Música, Jordi Vanrell. Presentà el festival el músic Jaume Bueno i el va tancar l’actual president de la banda, Miquel Àngel Nebot, el qual va agrair la tasca feta per Arnau Serra, com a president de la banda amb uns anys difícils per a la banda serverina. També va agrair la participació de les bandes, i el suport de l’Ajuntament de Son Servera, de manera especial, a la regidora de Cultura, Maria Arenas, que ostentà la mateixa regidoria a la passada legislatura i fou l’única representant de l’ajuntament serverí a l’acte.
La primera banda en pujar a l’escenari fou la de Sant Llorenç des Cardassar, dirigida per Joan Sbert Ferrando, que interpretà Artín i Ferrocaril de Sóller de B. Moyà, per acabar la seva brillant actuació amb l’obra Llúcia, del compositor Antoni Genovart.
La banda de música de Sa Pobla dirigida per Vicente Bono, interpretà San Miguel, i el pas doble titulat Suite Mallorquina n.1, que va ser composada l’any 1923 en honor del batle pobler Miguel Crespí Pons, aquesta obra va ser encomanada en reconeixement i agraïment per la construcció baix del seu mandat de la primera Escola Graduada mixta de Sa Pobla, acabaren la seva actuació amb Mallorca Canta de J. Xamena.
Tancà el concert la Banda de Música de Son Servera baix la batuta del director Joan Antoni Ballester, interpretaren; Tramuntana de A. Vidal i la selecció Petit Ball de B. Oliver que va incloure: vals, pasdoble, dansa, caixeta de música, i marxa.
La banda serverina per a la percussió va comptar amb la col·laboració de la professora de percussió Rosi Ballester, que va actuar amb els seus alumnes Joan i Maria. Cal destacar que la mare de la professora és la popular Rosa Zamorano, que des de fa anys és percussionista de les bandes de música de Sant Llorenç i Son Servera i actuà amb les dues bandes.
Percussionistes Rosi Ballester, Rosa Zamorano alumnes Joan i Maria
Fotos 23è Festival bandes Son Servera 11-07-2015 007

Fotos 23è Festival bandes Son Servera 11-07-2015 012

Fotos 23è Festival bandes Son Servera 11-07-2015 022

Fotos 23è Regidora Maria Arenas 11-07-2015 030

Jaume Bueno  23è Festival bandes Son Servera 11-07-2015 015

músics, Regidora Maria Arenas director Joan Antoni Ballester i ex president Arnau Serra

president banda Miquel Àngel Nebot

Banda de Música de Petra

Banda Sant Llorenç

Banda Son Servera

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada