Hissada Bandera Blava a Cala Millor i Sa Coma

Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtingut la distinció de la Bandera Blava, que atorga la Fundació per a l’ Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació medi ambiental
Aquest any 2015, les platges distingides han estat: Es Ribell-Sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i Sa Coma.Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la FEE des de 1987. Promou i premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents del sector del turisme. Els criteris per obtenir la Bandera Blava s’agrupen en quatre àrees: Qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, Serveis e instal•lacions.


La Bandera Blava és concedida per un Jurat Internacional, presidit per la FEE i participació, entre d’altres, de les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i el Turisme, entre les candidatures seleccionades pels Jurats Nacionals. En el Jurat per a Espanya, presidit per ADEAC, participen les CCAA litorals, la FEMP i els Ministeris, Fundacions i Universitats implicades.
Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la platja als minusvàlids, s’han fet millores en el condicionament de la platja, instal•lat rampes, dos banys adaptats per a minusvàlids i una zona d’ombra exclusiva per ells a la platja de Cala Millor. El servei de socorrisme ofereix una cadira amfíbia per facilitar l’entrada a l’aigua d’aquests usuaris amb mobilitat reduïda.
S’han realitzat millores dels serveis als ciutadans de la costa, creant una instal•lació biosaludable a sa Coma i una a Cala Millor. Ja s’ha finalitzat el parc infantil del passeig marítim i la platja conta amb un programa d’activitats esportives.

Cal destacar certa informació rellevant, l’horari dels socorristes és de dilluns a diumenge de 10.00 a 18.00h, hi ha dutxes disponibles per als usuaris a totes les platges, caixes forts als para-sols, i, també destacar els 30 minuts de wifi gratuïta per als usuaris.

1

2

3

5

6

7

CONSORCI

2 pensaments a “Hissada Bandera Blava a Cala Millor i Sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.