El Consell Municipal de Cultura, en marxa

Ahir vespre, a la Biblioteca de Sant Llorenç, dues dotzenes d’entitats culturals del municipi es reuniren convocades per la regidoria de cultura per debatre el reglament del Consell Municipal de Cultura de Sant Llorenç des Cardassar.La proposta de reglament, després d’un ample debat, fou aprovada i ara ha de ser ratificada pel Ple de l’Ajuntament.

També es plantejaren una sèrie de propostes que en un futur pròxim poden ser debatudes i assumides pel Consell Municipal de Cultura: revitalització de la figura de Salvador Galmés, nom del nou centre cultural de Sant Llorenç, informació  sobre els elements patrimonials del municipi, tallers de teatre, actes relatius al Tricentenari (1715-2015), …

A la convocatòria hi mancà l’assistència d’associacions del municipi que crec que hi haurien de ser presents. Encara hi són a temps de demanar a la regidoria de cultura la seva inscripció en el Consell.

La impressió que en vaig treure va ser positiva, ara toca moure fitxa a l’equip de govern per aconseguir que aquest instrument de participació ciutadana sigui una realitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada