Kíev: Entre les dones bombó, els cotxes de luxe i l’uniforme militar

Urban Living Lab és una web de caire internacional, oberta i transdisciplinar de reflexió al voltant del territori, les ciutats i els seus habitants. Una de les col·laboradores és la tècnica en disseny d’interiors llorencina Antònia Genovart.

L’article que podeu llegir tot seguit defineix molt clarament i de forma extensa el paisatge urbà de la capital d’Ucraïna que ha trobat n’Antònia en les diverses visites que hi ha fet i que de ben segur us farà canviar la percepció que en teniu de la ciutat a causa de la informació, massa sovint insuficient i esbiaixada, que els mitjans ens donen d’ella.

KIEV: ENTRE MUJERES BOMBÓN, COCHES DE LUJO Y EL UNIFORME MILITAR

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada