L’Ajuntament de Sant Llorenç prohibeix circular els caps de setmana per una part del carrer Major per fer una prova pilot de circulació

La junta de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, celebrada dia 3 de març de 2016, va acordar per unanimitat de tot els seus membres prohibir la circulació de vehícles els cap de setmana, de divendres a partir de les 20h i fins a les 24 hores del diumenge, al carrer Major, des de la Plaça Jaume Santandreu fins a la Plaça Nova. A més, també es va decidir estendre aquesta prohibició els dies festius i vigília.

espai-36Aprofitant que durant les obres el carrer Major ha estat tancada aquest via a la circulació rodada, ara l’equip de govern vol fer una passa més i realitzar una prova pilot per estudiar la viabilitat o no d’aquesta prohibició i redactar un projecte definitiu de circulació.

Excepcions:

Per mor d’aquest tancament, els vehícles que pugen pel carrer Abeurador hauran de girar, obligatòriament, a l’esquerra pel carrer Femenies amb el sentit actual. En tot cas queden exceptats els vehicles autoritzats i els usuaris del centre de dia.

Per tal que un cotxe particular pugui ser autoritzat, els empadronats al carrer Major, concretament els que hi estan en el tram comprés entre la Plaça Jaume Santandreu i fins a la Plaça Nova, hauran de sol·licitar el permís al servei d’atenció ciutadana (SAC) de l’Ajuntament de Sant Llorenç aportant la documentació del vehicle.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada