L’Ajuntament de Sant Llorenç destina una part del superàvit del 2015 a noves inversions

De la liquidació del pressupost de 2015 de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha resultat un superàvit de 4.414.275,31 euros que ara el Consistori destinarà en part a atendre “despeses necessàries pel bon funcionament dels serveis públics i al manteniment de les instal·lacions municipals”, en paraules del batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs.

CEIP Sant Miquel de Son Carrió. El romanent es destinarà, fonamentalment, a les obres de millora de les estacions impulsores de l’EDAR de sa Coma, a la remodelació de la piscina municipal, a l’adequació del solar de sa Coma ubicat a la zona de la delegació municipal i a la compra d’un solar per poder ampliar el CEIP Sant Miquel de Son Carrió.

Actualment s’està redactant el projecte d’adequació del solar de sa Coma que permetrà la construcció d’un edifici multifuncional. Aquesta és una de les antigues reivindicacions dels habitants del nucli.

L’Ajuntament també està redactant el projecte de reforma de la piscina de Sant Llorenç. El projecte preveu reduir la profunditat de la piscina per disminuir el consum d’aigua i el cost de manteniment. També inclou la construcció d’una nova piscina infantil i la substitució de totes les instal·lacions existents. El Consell de Mallorca finançarà una part d’aquesta obra.

L’adquisició d’un solar d’uns 2000 metres quadrats que limiten amb al CEP Sant Miquel de Son Carrió serà una de les altres inversions que l’Ajuntament pretén pagar amb el romanent de tresoreria. Una vegada comprat el solar, l’Ajuntament el cedirà a la Conselleria d’Educació i Universitat perquè pugui realitzar l’ampliació del centre escolar.

El batle recorda que totes aquestes inversions sempre estan limitades a compliment al e la llei d’estabilitat pressupostària. Així mateix subratlla que és “gràcies a la política d’estalvi i a la bona gestió dels doblers públics que es du a terme des de l’Ajuntament que ara podem disposar d’aquest romanent per realitzar obres que són necessàries pel nostre municipi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.