Aplicació recomanada (9) Gueopic

El creador d’aquesta aplicació Dani Andreu, la va crear per la necessitat de comunicar-se amb el seu fill que és autista, tot i que l’aplicació és útil també per a altres persones amb dificultats de comunicació.

Segons en Dani “Gueopic ofereix la possibilitat de personalitzar l’aplicació amb idioma, imatges i sons. Qualsevol persona pot enregistrar la seva veu i aplicar-la damunt la imatge escollida prèviament. D’aquesta manera, la persona en concret reconeix l’idioma, la veu i la imatge. La funcionalitat de Gueopic és molt simple: tots els elements apareixen en un sol menú, sense necessitat d’entrar en submenús o pàgines addicionals; tot queda reflectit en una sola pantalla. La intenció de Gueopic és adaptar i personalitzar l’aplicació a cada persona segons la seva necessitat”.

Però Gueopic no tan sols és el nom d’aquesta aplicació sinó que també és el nom d’una associació sense ànim de lucre de la qual en podeu trobar informació clicant aquí.

També podeu escoltar una entrevista d’aquesta setmana passada que li feren al seu creador al programa Generació digital.

Podeu descarregar l’aplicació Gueopic a Google Play per 0’99€.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada