Congrés de jubilats: Sanitat i pensions públiques

En el sisè congrés de Jubilats per Mallorca s’han aprovat dues propostes de resolució. Aquesta és la primera d’elles,

SANITAT PÚBLICA I PENSIONS PÚBLIQUES

Proposta de resolució aprovada en el VI Congrés de Jubilats per Mallorca, dia 16 d’abril de 2016, al Monestir de La Real.

CONSCIENTS que la crisi-estafa que patim tenia, entre altres objectius, la de fer inviables la Sanitat pública i el sistema públic de pensions.

VEIENT que l’FMI ja ho diu obertament per boca de la Sra. Cristina Lagarde, que n’és la directora gerent.

CONSTATANT que els governs que tenim, i els que podem esperar, sigui per incapacitat flagrant, sigui per complicitat indecent, sigui per submissió covarda, no només han fet les polítiques que ens hi estan conduint, ans que fins i tot ara que l’FMI manifesta públicament els seus criminals propòsits, no s’hi reboten obertament en contra, i no envien a rodar l’FMI, ni la cort que l’agombola.

SABENT que els governants saben per què passa allò que passa, i que saben també com es podria arreglar, perquè molta de gent els ho ha dit, inclosa la Plataforma d’Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca, de la qual formam part.

RESOLEM fer de la denúncia d’aquest atac al bé públic i a la democràcia, un dels eixos de la nostra tasca fins al proper Congrés, i per això,

CONVOCAM tota la societat civil a MOBILITZAR-SE en defensa d’allò que el gran capital financer internacional ens vol acabar de robar amb la complicitat dels governants d’arreu, a NO DEIXAR-SE ENGANAR per les mentides que contínuament ens aboquen a damunt els grans mitjans de comunicació social, a ESTENDRE EL DEBAT a tota la gent a qui arriben.

ENS COMPROMETEM a crear espais de debat i a convocar accions de lluita per defensar la Sanitat i les pensions públiques, que és tant com dir la democràcia, els béns i les llibertats dels pobles i de les persones.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada