Conferència a l’OCB de Manacor: Joan Reinoso “l’enorme esperit de superació”

En Joan Reinoso Figuerola tenia 21 anys quan participava l’any 2011 una prova de pesca submarina quan de sobte el va ferir un llamp, de seguida es va desmaiar i patí diverses parades cardio-respiratories. Aquell esdeveniment canvià per complet la seva vida.

Al documental que vàrem veure el dilluns passat, i que podeu veure a aquest mateix article juntament amb l’explicació de les seves vivències que ens va fer a la OCB de Manacor, en Joan ens mostra la seva evolució des del dia després a on quedà a una cadira a on no hi veia, ni es podia moure i ni tan sols aguantava el cap, fins al dia d’avui a on en Joan torna a dur una vida ben normal i en la que el seu descomunal esperit de superació l’ha duit a fer proves com fer la part de natació de l’Ironman d’Alcúdia (1’9 kilòmetres) o aconseguir el 100% de victòries a la seva primera temporada com a ciclista MT2:
– 1r a la Copa d’Espanya de Puertollano (Ciudad Real).
– 1r al VI trofeu internacional de ciclisme adaptat de Puerto lumbreras (Murcia).
– 1r al Campionat d’Espanya (Ciudad real).
– 1r a la internacional Paracycling Bizkaiko Bira XIX (Bilbao).

En definitiva i indubtablement en Joan és una persona amb una capacitat de superació com molt poques i allà a on moltes persones i veuen una muntanya de problemes ell tan sols hi veu un altre petit macolí que sense cap dubte superarà. Enhorabona campió 🙂 .

16 - 116 - 216 - 316 - 4

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada