La dita de la setmana (VII)

“El futbol americà és com un microcosmos de la societat nord-americana. Els propietaris dels equips, com la resta d’empreses, són cada vegada més poderosos, i els jugadors, igual que els ciutadans, estan perdent la humanitat, són menys lleials amb el proïsme i només els importa la seva persona. Es mouen exclusivament per benefici propi” (Oliver Stone, cineasta)

163182057futbol-americano1

2 comentaris a “La dita de la setmana (VII)

    • Aquí potser però Oliver Stone és americà i com a tal és normal que xerri de futbol americà i no de futbol (soccer que diuen allà), que hi és minoritari. De totes crec que la frase és totalment traspassable

      VA:F [1.9.22_1171]
      Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada