L’home més fascinant del món

Marino Marini són un grup molt fresc i divertit, fan cançó italiana i posen en escena un espectacle que barreja teatre, música i cinema fascinant al públic.
Arriba a l’Espai 36 “L’home més fascinant del món”, la primera pel·lícula de la història projectada en tecnologia 4D. El 4D, va més enllà del tradicional 3D, traspassa les fronteres de la realitat virtual per endinsar-se en la impactant virtualitat real.
Aquesta novedosa producció de la companyia Marino e Marini, repassa la vida d’un home que va marcar una època, un ésser humà fora del comú, un personatge tan guapo que l’any 1952 una Comissió del Senat dels Estats Units va demanar que l’embalsamassin i l’exposassin permanentment a un museu.

Reserves al 971539003

L'home mes fascinant CARTELL

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada