La cançó de la setmana

Si la setmana passada ens delectàvem amb el pop dolç de Smoke Fairies, avui canviam de terç i ens aproximam el rapcore potent i reivindicatiu dels Rage Against The Machine.

Aquest grup nord-americà antisistema sonava molt fort per devers els anys 90 fins que es dissolgueren l’any 2000. Les seves lletres radicals, juntament amb els seus poderosos riffs de guitarra i, sobretot, els seus salvatges directes els dugueren a un èxit més que considerable a pesar que en principi el seu estil de música semblava predestinat a unes minories. No obstant això, alguns dels seus hits superaren fronteres i fins i tot sonaren per radiofórmules i sales de festa (coses del negoci de la música).

Jo, personalment, he triat perquè soni aquí Bulls on parade, ja que reuneix la potència d’aquest grup, la lletra reivindicativa i un solo de guitarra espectacular:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada