L’Ajuntament celebra el 20è aniversari de la Fira Nocturna a s’Estació

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar celebrarà enguany el 20è aniversari de la Fira nocturna que tendrà lloc el proper dissabte dia 13 d’agost a l’Estació. A la fira, diferents restaurants de la localitat oferiran tapes als participants, també hi haurà una exposició de material històric del ferrocarril i una desfilada de roba tradicional 2.0. Seguidament arrancarà un cercavila a càrrec de la Xaranga Els Valencians i el concert de s’Arraval Jazz Mort. Posteriorment començarà la revetla a la plaça de l’Ajuntament amb Islanders, Pirates Pirats, Sa Cabra que Sopa, Lipstick Groove, i el dj Autèntic.Avui dematí el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, la regidora de Festes, Alícia Duran, acompanyats de la resta de membres de l’equip de govern han presentat el programa de festes que comença oficialment diumenge dia 7 amb el pregó a càrrec del doctor en filologia catalana i lingüística general, Felip Munar, i la presentació del nou gegant Salvador Galmés que ha realitzat l’artista llorencí Damià Arnau. El nou gegant sortia en cercavila acompanyat dels gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebolina. El tro de festa tendrà lloc a l’Espai 36, el nou centre cultural polivalent, on hi haurà l’exposició “No hay dos iguales” d’Aina Galmés i l’exposició de pintura i escultura d’en Biel Parreta.

“Les Festes de Sant Llorenç des Cardassar conserven l’essència típica de les festes patronals de poble amb el ball de bot el dia del nostre patró Sant Llorenç, els jocs infantils amb les canyes i cintes o la trencadissa d’olles. També es mantenen actes que any rere any van creant més expectació com la Cursa popular nocturna, “Més sa que un gra d’all”, que tendrà lloc dilluns dia 8”, explica la regidora Alícia Durán. Enguany esperen que es venguin unes 4.000 camisetes.

Com a actes nous destaca la Fira de la Cervesa Artesana i Tapes que tendrà lloc divendres dia 12 a partir de les 18,30 hores a la plaça de l’Ajuntament. A les 20,30 hores hi haurà un tast de Lindy Hop a càrrec de Guillem Nadal i Margalida Mateu i a continuació l’actuació de diversos grups, entre ells l’agrupació local Strippers in Love.

“Aquesta edició hem intentat preparar un programa amb actes molt variats perquè tot el públic hi tengui cabuda”, afegeix Duran.

09

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada