Swing i cervesa a Sant Llorenç

Un pic que en Serafí em dóna un poc de marge, un servidor va aprofitar per fer un parell de fotografies de la nit de swing (o Lindy Hop, que aquest ball de cada pic té la nomenclatura més tècnica) i la cervesa artesana (aquí ja no gos reproduir els noms rars de cerveses ofertades que sortien als cartells).

La nit va ser ben agradable i plaent, i també hi va ajudar la millora de l’organització respecte a l’any passat: la cervesa era fresca (important en una degustació!), la fila per demanar no era immensa i els balladors tenien espai per demostrar les seves dots. L’únic emperò que posaria és el preu de la cervesa: 3 euros per mitja cervesa i 5 per una em va  parèixer excessiu per molt que fos artesana.

A continuació us mostro algunes fotos de l’acte:

Un comentari a “Swing i cervesa a Sant Llorenç

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada