Què en trobau?

Si bé és cert que l’ametlla mallorquina és un fruit extremadament bo, també és cert que la dificultat per aconseguir-ne el producte final fa que el seu preu s’enfili i la faci poc competitiva al mercat. Tant és així que és difícil trobar-ne a bars, restaurants i comerços en general.

Però, i si la modificació genètica de l’arbre pugués solucionar aquest i altres problemes?Acceptaríeu que es modifiquéssin genèticament els ametllers de Mallorca? Hi consentirieu a canvi d’una major resistència de l’arbre davant els microorganismes i un fruit més fàcil de treballar? 

O sou dels que pensau que val més que no es toquin aquestes coses?

Què en trobau?

Screenshot_20160907-220232

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada