Card.cat mou la vida cultural i social del terme municipal

O aquesta és la nostra intenció. Una vegada consolidats com a revista, a la darrera assemblea apostàrem per donar una passa més i aportar el nostre granet d’arena a la dinamització social i cultural de Sant Llorenç.

Per això mateix vam començar fa uns mesos amb la celebració d’una taula rodona sobre l’ús per als vianants del carrer Major (de gran èxit de participació). I ara volem continuar la tasca encetada. Voleu saber com? Idò continuau llegint…

– Part social. Pel mes de novembre Card.cat tornarà fer una taula rodona amb la participació de polítics i agents socials. Aquest pic ens traslladarem  a Sa Coma i farem un debat sobre els problemes que hi ha la costa. Moderarà el debat la nostra especialista en temes costaners, Magdalena Ordinas.

– Part cultural. Emmarcat en el Nadal Cultural, volem donar veu a través d’una conferència a la gent del terme municipal que ha dedicat tota una vida a un camp i així fer partícips de tots els  seus coneixements  tota la població que es vulgui atracar a escoltar-lo. A més, aquesta serà la millor manera de fer-li un reconeixement, més enllà de medalles, diplomes i altres obsequis obsolets. Quin reconeixement hi ha millor que fer evidents i públics els seus coneixements i convidar-lo a  compartir-los amb tots nosaltres? En aquesta ocasió el convidat serà el doctor Jeroni Galmés, biòleg de la UIB, que tractarà un tema que va encendre passions i gran debat a la revista: Tota la veritat sobre l’agricultura ecològica i els transgènics.

De cada un d’aquests esdeveniments que tanta il·lusió ens fa presentar-vos ja us n’anirem donant més detalls les properes setmanes. Així que ja ho sabeu, atents a les vostres pantalles d’ordinador o mòbil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.