Vídeo de la taula rodona de Sa Coma

Tot seguit podeu veure el vídeo de la taula rodona que va tenir lloc aquest passat dimarts a les instal·lacions de l’auditori de Sa Màniga i que va moerar na Magdalena Ordinas. L’autor del vídeo és en Bartomeu Riera.

Un comentari a “Vídeo de la taula rodona de Sa Coma

  1. Pareix que no sap molt del funcionament, per xerrar així de la Policia local. Primer, Sant Llorenç demana el català C1 quan per el grup C1 de funcionaris només es obligatori el B2. Segon, si Sant Llorens demana interins per fer feina 6 mesos d’estiu, es evident que preferiran fer feina a un altra municipi que es guanyi mes. Tercer, segons la darrera sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Balears la contractació d’ interins per part de qualsevol Ajuntament, estiran incurrint en un possible delicte de prevaricació. Així pues, que treguin les places fitxes.
    Per cert, si a jo me telefonan per anar a fer feina allà, no me ho pensaria gaira. Salut!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada