La cançó de la setmana

És un d’aquests grups que no en saps exactament la raó, però que han tengut èxit al seu territori (Anglaterra), però no gaire per aquí (per no anar més enfora, no tenen ni una trista entrada al Viquipèdia ni en català ni en castellà). La seva música no és que sigui exageradament comercial, però tampoc rarenca com per considerar-se “de minories”; de qualitat van sobrats (a pesar que això mai ha estat un criteri important). Potser cap discogràfica ha apostat massa per ells o que s’hagi perdut dins el munt d’ofertes que ens arriben, però la qüestió és que molta gent es perd aquest bon grup i des d’aquí ho intentarem solucionar donant-los a conèixer. 

The Heavy fan música soul moderna, amb barreja també de pop i rock. La veu del seu cantant, Kelvin Swaby, és bastant imponent (com ha de ser en el soul) i la música nítida i atractiva. Van començar al 2007 i des de llavors han fet 4 àlbums.

Jo vos deix el tema What makes a good man? que representa molt bé el seu estil.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada