Comiat de l’associació de comerciants i restauració de Sant Llorenç

 

Des de l’associació i, sobretot, la junta directiva ens acomiadem. Aquest ha estat el darrer any com a associació. Hem intentat que no es tancàs, però malauradament no hi ha hagut voluntaris per fer-se càrrec de l’associació.

Que hi ha hagut diferències per part d’un soci? Sí, però només amb un soci en concret. Va presentar una candidatura en paper, però es va presentar ell tot sol i la resta de la seva directiva no es va presentar a la Junta extraordinària que es va celebrar el passat 16 de novembre per fer el traspàs de poders.

Volem donar les gràcies a tots els socis que ens han ajudat, a la brigada de l’Ajuntament pel muntatge de les casetes per a tots els mercadets de Nadal d’aquests darrers anys, a tots els participants que hi han col·laborat, també donam les gràcies a l’Ajuntament per tot el suport que ens ha donat.

Per altra banda, des de l’associació hem ajudat amb l’organització de la rifa que es fa cada any per les obres parroquials (a partir de l’any que ve ho farem a títol personal i no com a associació).

Hem duit iniciatives tal com les jaquetes polars i camisetes de Sant Antoni, i per acabar hem organitzat una Cistella Nadalenca Solidari a benefici del Projecte Som-riu de l’escola Joan Mesquida. L’Associació ha posat els productes, ha organitzat la venda dels tiquets i la recaptació de la venda han anat íntegrament al Projecte Som-riu. Ni més ni manco que 509 €.

També hem fet tres donatius de 400 € cada un a les següents associacions: Estel de llevant, Huellas Mallorca i a Tip Tap. Volem aclarir que ens han arribat comentaris de per què em fet un donatiu a una associació que no és d’aquí. Cal dir-vos que a Sant Llorenç sí que hi ha una delegació.

I per acabar, hem organitzat una súper rifa de 16 senallons que cada soci, i som setze, rifarem dia 23 de desembre entre els nostres clients.

 Firma: la Junta directiva

 

2 comentaris a “Comiat de l’associació de comerciants i restauració de Sant Llorenç

  1. No en conec tots els detalls perquè no hi estava ficat però vist des de fora se va passar de tenir uns negocis separats que anaven a la seva a organitzar conjuntament coses tan dinàmiques com: rifes, concursos, mercadets, picades, concursos…
    Bona feina.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada