Darrer concert de l’any de la Banda de Música i la Coral Gent Gran de sa Coma

El divendres dia 30 de desembre de 2016, a l’Auditòrium Sa Màniga la Banda de Música de Sant Llorenç i la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, celebraren el tradicional concert conjunt de Nadal que venen fent des de l’any 2006.
La primera part del concert fou a càrrec de la coral dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada per la pianista Margarita Roig, interpretaren: Edelweis, La Lluna, 1492 The Conquest of Paradis, Tango Roulette, Nadal, Nadal, i A la muntanya vaig. Aquesta darrera és una nadala original de Margarita Roig.
La segona part del concert fou a càrrec de la banda baix la batuta del seu director Joan Sbert, inerpretaren: Puenteareas, Danubio Azul, Intermezzo Cavalleria Rusticana, i Cassiopeia. A l’actuació conjunta de la coral i banda, el director va elegir, Suite comercial de Nadal, i A Christmas Festival. Per aquesta darrera actuació el director Joan Sbert va incorporar a la banda uns quants nins i nines que estan estudiant música i asseguren la continuïtat i el futur de la banda. Un bon concert de Nadal que acabà amb la tradicional Marcha Radetzky.
Amb la darrera actuació de l’any la banda de música tancà un any especial d’actuacions. Destacar el gran concert de Santa Cecília on varen retre homenatge i reconeixement a tots els músics i antics membres que han passat per la formació durant els darrers 43 anys, data en que és fa refundar la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada