Els deu articles més llegits de l’any 2016 a Card.cat

Ja teniu a les vostres mans la llista d’articles més llegits aquest 2016 a Card.cat. Noces, successos, festes, articles eterns… no falta de res en el rànquing. Comproveu-ho:

Cal dir que enguany no hem tengut cap “bomba informativa”, com sí ha passat altres anys, i això ha provocat que no hi hagi cap article estrella amb cims espectaculars d’entrades i que, en canvi, hi hagi més homogeneïtzació (els deus primers articles es mouen de les 500 lectures a les 1000). Però basta de romanços i descobrim la llista:

1.Noces de Virginia Bordal i Jesús Ginard (1.005 entrades), de Magdalena Ordinas. Qui ha dit que Sant Llorenç no sigui un terme xafarder? Hi ha números que canten per si sols…

2. La cara més trista de les festes (973 entrades), de Pau Quina Jaume. Més enllà de la bulla i la diversió, pròpies d’unes Festes Patronals, el poble es va despertar amb destrosses i gamberrades pels carrers pròxims a la plaça. Les imatges que ens van enviar els veïnats de la zona són prou clares… i crearen cert debat a través dels comentaris.

3.Programa de les Festes Patronals de Sant Llorenç (895 entrades), enviat per l’Ajuntament  i editat per Pau Quina Jaume. És un gust ser cada any el referent de la gent a l’hora de seguir el programa de Festes. Gràcies per la confiança.

4.Herba de Sant Joan (hipèric) (880 entrades), d’Aina Celdran. Un altre any (i en van…) l’article de n’Aina és un referent. I és que el naturalisme està de moda…

5.Nota d’agraïment de la família de Guillem Amorós (861 entrades), enviada per la mateixa família i editada per Pau Quina Jaume. En principi Card.cat no va publicar res sobre la desaparició d’aquest jove llorencí (no per ignorància, ho sabíem per les xarxes socials) ja que no en sabíem les causes i no volíem entrar en segons quins brous (per molts lectors que això ens hagués ocasionat; de fet, segurament hagués estat la més llegida de l’any). El que sí férem és publicar aquesta nota d’agraïment que ens va fer arribar la família, només faltaria.

6. Vot en contra del Partit Popular per a l’ampliació del CEIP Punta de n’Amer (762 entrades), de Magdalena Ordinas. Per la Costa no va caure gaire bé la decisió del PP i així ho reflecteix el número de visitants a la notícia i el debat que generà.

7.La cançó en català de la setmana (20) Musica Nostra-Sant Antoni (696 entrades), de Serafí Lliteres. Altres anys teníem Manel, de la mateixa secció, però enguany la cançó d’en Serafí (posada ni més ni manco que el 2014) ha estat aquesta de Sant Antoni. Això és la flama de la festa que any rere any continua…

8.Foto denúncia (603 entrades), de Serafí Lliteres. Una talla polèmica de savines a la Costa denunciada a través d’aquestes imatges. A pics una imatge val més que mil paraules…

9.Imatges i vídeo de les beneïdes de Sant Llorenç 2016 (589 entrades), de Serafí Lliteres. Ja ho he dit abans, la festa any rere any continua… i pel que es veu amb molta força.

10.L’altra cara de Sant Antoni (585 entrades), de Pau Quina Jaume. A la festa, a part de les fotos de rigor del nostre Serafí, cal posar-li un toc d’humor. I que no és guapo riure un poc…

PD: Cal dir que entre els més visitats també hi havia les categories de defuncions, successos, el temps o fotos antigues de Sant Llorenç, però per ser categories i enllaços, no exactament articles, no els he posat en aquest rànquing. De totes, he trobat interessant compartir la informació amb vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.