Agraïment dels veïnats de sa Coma a na Nena Brunet i en Joan Antoni Sales.

Ahir divendres dia 10 de febrer, va ser el darrer dia de treball a la Delegació de sa Coma de Joan Antoni Sales, i Nena Brunet.
Un dia molt especial i emotiu pels propis afectats, representats de l’Associació de Veïnats de sa Coma i de l’Associació Balear de Porfíria, acudiren a acomiadar-los i agrair-los la seva feina des que es va obrir la Delegació de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a sa Coma fa ja catorze anys.Joan Antoni, agafa una excedència de dos anys per dirigir l’Àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma, i na Nena Brunet, passa a treballar al departament d’urbanisme de Sant Llorenç, pujant de categoria laboral. Ens alegram molt per a tots dos i felicitam però els trobarem a faltar.
És d’agrair el seu treball i esforç per millorar i atendre de la millor manera possible als veïnats de sa Coma i zona costanera.
Des de que es va crear la delegació fa 14 anys tots dos hi han treballat, de fet na Nena, va ser l’encarregada de posar el marxa la delegació i poc a poc amb el seu treball, esforç, simpatia, i dedicació es va guanyar l’apreci i estima de tots els veïnats que hem tingut el plaer de tenir-la al nostra costat.
A més dels comarins i comarines els seus companys de la Delegació es van acomiadar d’ells i els oferiren un refrigeri i desitjaren molta de sort en la nova etapa laboral que començaren el proper dilluns, tot i que els trobaran a faltar.
DSCF6731
DSCF6715DSCF6743

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada