Son Moro, el carrer més maltractat de Cala Millor

Tot i que a la darrera taula rodona es va afirmar que el camí de Son Moro havia de ser la futura “gran” entrada a la costa llorencina, aquest carrer en segueix essent el gran oblidat.

Mentre que a la resta de zones de la costa -poc o molt-  es van arreglant o apedaçant els problemes, el carrer de Son Moro pateix una contínua, i a totes llums pareix que intencionada, degradació a causa del seu abandonament, sobretot si parlam de la banda dreta del carrer si baixam en direcció a la mar.

Per posar-ne els exemples que queden més a la vista, a les imatges podeu contemplar com ja fa com a mínim mig any aquest fil de telefònica (després no ha d’estranyar que en fer dues gotes de demés ens quedem sense servei) roman destensat i a l’abast de qualsevol mà o màquina de llaurar que passi per allà, ben a la vista i a un pam d’enterra.

Per altra banda una mica més avall ens trobam amb una voravia sense acabar que s’ha convertit en un autèntic abocador de brossa i pedres de gran tamany.

És mal d’entendre el per què d’aquest abandonament, ja que no parlam d’un problema que necessiti cap inversió de doblers sinó que sembla més un cas de desídia institucional provocada qui sap per què.

8 comentaris a “Son Moro, el carrer més maltractat de Cala Millor

 1. Totalment d’acord! És una vergonya que no hagin aprofitat per fer la vorera que falta quan van obrir el nou tram del carrer mare Selva. Si camines de mar cap a muntanya, arriba un moment en què no tens vorera a dreta o esquerra i has de caminar per l’asfalt!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
  • Més que sense fer pareix com si l’haguessin deixada a mig fer. Com si quan la comencaren algú els hi hagués dit “no ho faceu”, aquesta és l’impresió que em dóna. Aquest “a mig fer” encara empitjora la situació tant visualment com per als vianants.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 4 vots)
 2. Varen dir: el camí de Son Moro havia de ser la futura “gran” entrada a la costa llorencina,
  Quan es el futur?1.2…anys?
  Per haver-hi aceres no basta l’amplada,hauríen d’expropiar…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)
   • me pareix que no xerram exactament de lo mateix,jo me referia a ferlo arribar fins a la rotonda de la carretera Portocristo-Son Servera

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. A uns 100 m cap a sa coma del començament del Cami de S moro n’hi ha un altre,recte igual,que tal vegada sería més sencill,hi ha pensat algú?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 4. El problema és que a Cala Millor hi ha dos hotelers que comanden més que ningú i fan lo que volen. Saps si l’amo de l’hotel que hi ha girant el cap de cantó hi tingués ni que fos una portassa per deixar-hi quatre trastets, ja hi hauria llum, voravies i confeti si fes falta. Aquesta és la trista veritat. Els hi hauria de caure la cara de vergonya.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +3 (de 3 vots)
 5. La carretera s’ha d’arreglar desde sa rotonda de son carrio/porto cristo/sin servera…. hi ha molt de tràfic i está tot mal tractat i descuidat….s’ha convertit en una carretera principal de dos sentits massa estreta, es tendría que estudiar un poc mes el tema….pero mai interessa aquest Cami….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada