Nota de premsa

L’Ajuntament de Sant Llorenç aprova una modificació de la plusvàlua en supòsit de mort per bonificar tots els habitatge heretats.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va aprovar en el ple d’ahir vespre amb els vots a favor de l’equip de govern (GISCa, PSIB-PSOE i PSM-EN) i PP i l’abstenció del PI, una modificació de l’Ordenança reguladora de l’impost municipal sobre l’increment de valors de terrenys de naturalesa urbana, la denomina plusvàlua, per tal de donar una nova bonificació en el supòsit d’adquisició per causa de mort.

Fins ara l’impost sobre successions i bonificacions únicament bonificava a l’habitatge habitual del difunt. A partir ara a Sant Llorenç des Cardassar també es bonificarà a la totalitat dels immobles que són objecte de l’herència. Aquesta bonificació serà del 60% del valor cadastral dels terrenys en el moment de la recepció de l’herència.

Un comentari a “Nota de premsa

  1. +1
    M’han contat que als paisos nordics,que deim socialment avançats,les herencies no pagen,ja que ha pagat el propietari anterior.No es que no paguin la plusvalia,es que no paguen cap tipus d’impostos.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada