La cançó de la setmana

Si hi ha hagut un artista interessant que ha sorgit aquest segle XXI ha estat Antony and the Johnsons. Per això no és d’estranyar que ja l’hagi posat altres pics. La seva veu misteriosa, la seves lletres melancòliques, la seves elaborades melodies… fan del músic un artista especial.

Avui us deix un dels seus temes més poc coneguts, però que sempre he trobat ple de qualitat. Acompanyat d’una brillant orquestra, Antony comença a ritme lent una cançó que si hagués estat així tota sencera la podríem haver acusat de “tediosa”, però si teniu la paciència suficient veureu que aquesta lentitud extrema és aposta i cerca un objectiu: dotar de sentit i fer encara més espectacular el canvi de ritme (i de tot) que es produeix a l’equador del tema.

En resum, un tema no apte per a radiofórmules que necessita d’un oient savi i amb paciència per poder ser degustada així com toca.   Amb tots vosaltres, SHAKE THAT DEVIL, d’Antony and the Johnsons.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada