Què en trobau?

La setmana passada un company em demanà si sabia qui havia fet aquestes pintades al Torrent de Sant Llorenç, admirat per les pintures.

Parlant amb altra gent i demanant per si el coneixien, alguns deien que estacen molt bé o d’altres que valdria més que anàs a pintar les parets de ca seva. I vosaltres què en trobau? Us agrada que el torrent estigui pintat o pensau que val més que no?

5 comentaris a “Què en trobau?

 1. A mi particularment. m’agraden, ja que estan ben fetes, amb gust i fins i tot algunes amb missatge. les que són només amb l’intenció d’embrutar i les barroeres (de missatge i confecció) no m’agraden gens. a més trob que les parets del torrent és un lloc ideal per desenvolupar aquesta mena d’art.
  Jo tornaria a convocar una trobada de grafitaires i faria una jornada de pintura. ara que ve el bon temps.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Un temps a alguns col·legis pintaven les parets externes amb dibuixos com a classe de dibuix o plàstica. A mi personalment m’agradava, trobava que hi donava vida. Això sí, el lloc sempre ha de ser adient.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. Crec que a termes generals, no es tan important l’estètica puntual de la pintura. En una situació entre tenir gris encimentat o colors, trii colors. Hi ha altres materials com pot ser pedra, marès, façanes… on ja hi ha una harmonia pròpia ja sigui per material o context que la pintura no hi fa cap favor (sigui graffiti o propaganda formal). Tornant a la frase inicial, no entenc el precepte que es va dur a terme a es pont de sa via verda, al costat de la rotonda de la gasolinera. Hi havia uns dibuixos que personalment no m’agradaven, els colors eren divertits emperò. Vull pensar que des del Consell en un moment varen decidir que allò era molest o groller i varen invertir l’esforç i el cost de unes persones i la pintura corresponent per tornar a pintar el pont de gris. Entenc que això es faci i es multi amb l’apropiada severitat quan són espais protegits o de un cert valor… però en aquests contextes on en el fons ens trobam davant a un entorn natural (no diré que injustificadament) se li ha aplicat una muntanya de ciment i no passa res, ara bé si se li aplica color és un problema. Si algú sap qui ho va fer pintar de gris, per favor que m’ho diguis que possiblement te una explicació millor que la meva i sempre es bo aprendre.

  PD: ironies de la vida les imatges triades son totes del mateix autor, si no vaig equivocat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada