La deriva d’una “realitat”

Malgrat ho tingem marcat a foc a la gènesi, avui ja sabem que les “realitats” no existeixen. Seguint a Bohm “no es poden considerar els fets com si fossin objectes existents en si mateixos…nosaltres “fem” el fet”.

I es veu que els pretesos fets -un crim a es Caparó- es poden deformar per una glosa -recollida pel Pare Ginard, pàg. 130 del Volum Quart-; glosa que es transforma en una cançó que, a la vegada, -en aquest cas i de la ma de Guillem d’Efak- es convertex en símbol contra la repressió. Interessant evolució!.

Interessant article de S. Sansó a “Diario de Mallorca” d’avui, fent-se resò de l’aparició del treball de Barbara Duran, editat per Leonard Muntaner, “Música per a un crim. La balada den Jordi Roca i sa madona des Caparó

Imatge: Portada del llibre

Un comentari a “La deriva d’una “realitat”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada